8 metod, jak umýt připečenou gastronádobu v profi kuchyni

Vedoucí velkých kuchyní! Zastavte jednou provždy peklo jménem připečená gastroška!

  • Používáte správnou metodu?
  • Věděli jste, že máte 8 možností, jak gastronádobu umýt?
  • Jaké jsou zákonitosti komerčního mytí?
  • Jaké zdroje je potřeba čerpat?
  • Jaká jsou PRO a PROTI jednotlivých metod?
  • Existuje univerzální řešení? NE!
  • Existuje vhodné řešení pro váš provoz? ANO!

Jmenuji se Jan Mach a připravil jsem pro Vás zhruba 40 stránek hodnotných informací o problematice mytí provozního nádobí, které by měl znát každý vedoucí provozu. Nikde jinde na internetu nenajdete takto ucelený pohled na jeden proces bez toho, aby někdo prosazoval svoje řešení! Stáhněte si tento e-book zdarma i Vy a dostaňte se do obrazu...

Získejte e-book hodnotných informací